Krzysztof Gromek

Krzysztof Gromek Żeby osiągnąć sukces
trzeba tego
chcieć!!!

Temat: Połączone siły - wolność finansowa

Chciałbym przedstawić projekt, który dzięki połączeniu sił wielu fachowców marketingu internetowego robi obecnie furorę w Internecie.

Polski zespół Financial Freedom 24 powstał z myślą osiągnięcia niezależności i wolności finansowej. Każdy może zostać jego członkiem i zacząć współpracę z wieloma specjalistami.

Zespół oferuje pełne wsparcie, a dzięki wspólnej zespołowej pracy, nawet osoby "zielone" w marketingu internetowym mogą wypracować sobie spory dochód pasywny.

Zapraszam do zapoznania się z możliwościami zespołu ff24

sorry, ale ta strona to jakiś totalny bełkot...
Krzysztof Gromek

trzeba tego
chcieć!!!

Dlaczego tak uważasz?
Jest tu wszystko krótko, zwięźle i na temat wytłumaczone. Wystarczy pooglądać zakładki i poczytać więcej.

Zapisanie się do zespołu nic nie kosztuje, a po tym otrzymasz dostęp do panelu, w którym znajduje się wiele cennych informacji, materiałów i narzędzi ułatwiających start w ebiznesie oferowanym przez ff24.

konto usunięte

Na tej stronie można znaleźć odpowiednie informację o tym biznesie.
Największą wiedzę jednak zdobywa się na konferencjach online.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę zaprosić na jedną z nich.
Wystarczy tylko do mnie napisać.
Istnieją też kursy, na których można się dowiedzieć o tym biznesie.
Zapraszam na jeden z nich: kurs
Marcin Kowalik

Marcin Kowalik Kierownik działu
marketingu w
home.pl, pasjonat
marketing...

A gdzie nazwiska tych profesjonalistów marketingu internetowego mogę znaleźć?

pozdrawiam
Dariusz D.

Dariusz D. TRANSPACK24 -
Opakowania z atestem
UN

Nie wiem dlaczego ale jak czytam:
"interesuje Cię kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie, pracując nie więcej niż kilka godzin tygodniowo?"

to od razu jestem uprzedzony do takich biznesów :-)
Michał Chmieliński

Michał Chmieliński ecommerce /
emarketing

Hell yeah! Tego nie da się nawet przeczytać. (:
Andrzej Dzirba

Andrzej Dzirba pracuję dla siebie
:)

Marcin Kowalik:

pozdrawiam

:) no jak to przecież Pan przedstawił się z imienia i nazwiska a nawet ksywy - Krzychu mu jest :) A w formularzu kontaktowym obiecuje że odpowie na każde pytanie - można by mu więc zadać np. pytanie o to którzy to są ci specjaliści :) Na szczęście nie trzeba bo są wymienieni na jednej z podstrony do której ciężko się dokopać -

http://www.goldenline.pl/tomek-urban - specjalista od koralików
http://www.goldenline.pl/jacek-bednarski - zajmuje się MLM - dla niewtajemniczonych - są to piramidki typu Amway
Marek Olejniczak
http://www.goldenline.pl/marcin-godlewski5

A tak serio - LOL - podejrzewam, że strona graficznie reprezentuje poziom profesjonalizmu owego biznesu -

Proponowałbym Wam jako grupie specjalistów od marketingu zapoznać grupę specjalistów od grafiki i grupę specjalistów od robienia stron :)

pozdrawiam
Krzysztof Gromek

trzeba tego
chcieć!!!

andrzej dzirba:
Marcin Kowalik:

pozdrawiam

:) no jak to przecież Pan przedstawił się z imienia i nazwiska a nawet ksywy - Krzychu mu jest :) A w formularzu kontaktowym obiecuje że odpowie na każde pytanie - można by mu więc zadać np. pytanie o to którzy to są ci specjaliści :) Na szczęście nie trzeba bo są wymienieni na jednej z podstrony do której ciężko się dokopać -

http://www.goldenline.pl/jacek-bednarski - zajmuje się MLM - dla niewtajemniczonych - są to piramidki typu Amway
Marek Olejniczak

A tak serio - LOL - podejrzewam, że strona graficznie reprezentuje poziom profesjonalizmu owego biznesu -

Proponowałbym Wam jako grupie specjalistów od marketingu zapoznać grupę specjalistów od grafiki i grupę specjalistów od robienia stron :)

pozdrawiam

Jak byś poczytał lepiej to zauważył byś, że zespół ff24 jest dość młody. Obecnie trwają prace nad szatą graficzną naszych stron. Jednak główny nacisk liderzy kładą na rozszerzenie bogatej biblioteki narzędzi i materiałów edukacyjnych dla członków zespołu. Do liderów, których wymieniłeś (Tomek Urban, Jacek Bednarski, Marcin Godlewski) dorzucę jeszcze założycieli zespołu: Arkadiusz Zielazny, Jan Kwiatek, Romuald Urlich.

Jeśli chcecie wiedzieć kto jeszcze jest w zespole ff24 to zobaczcie do naszej grupy http://www.goldenline.pl/grupa/ff24-eu/ludzie a na pewno znajdziecie tam sporo osob które znacie.

Oczywiście jak to pisało na stronie ff24 odpowiem na każde pytanie, nie mam nic do ukrycia.
Marcin Kowalik

marketingu w
home.pl, pasjonat
marketing...

W uroczy sposób Panowie sobie sami na wzajem wystawiają referencje na Goldenline ;)

konto usunięte

Marek Olejniczak

pozdrawiam

Najlepiej jest wyśmiewać się z innych i z ich zajęć, a nie spojrzy się na siebie, kim się jest.
Dla informacji to grupa dobrze działa, ostatnio zmieniła szatę graficzną strony i ciągle trwają pracę nad poprawą. Atmosfera w grupie panuję także dobra. Jednak nie dla każdego może być ten program, tylko dla osób którzy chcą coś osiągnąć.

PozdrawiamTomek Czarnota edytował(a) ten post dnia 25.08.10 o godzinie 13:54

konto usunięte

Marcin Kowalik:
W uroczy sposób Panowie sobie sami na wzajem wystawiają referencje na Goldenline ;)

Myślałem, że słowo „nawzajem” piszę się razem, ale może się mylę. Przecież Pan redaktor zawsze ma rację.
Marcin Kowalik

marketingu w
home.pl, pasjonat
marketing...

Napisałem coś co boli? Bo widzę że Pan Tomek odchodzi od konkretnego zarzutu i stawia na pisownie ;)

To Wy tutaj reklamujecie coś co nie jest transparentne. To Wam zależy na tym żeby nas na to namówić.

Takich piramidkowych towarzystw wzajemnej adoracji już widziałem mnóstwo. Również reklamujących się tutaj. A Wasze wzajemne wystawianie sobie rekomendacji rzuca się w oczy ;)

konto usunięte

Mnie nic nie boli, tylko rzuciło mi się w oczy. Natomiast kogoś chyba zabolało. Jeśli się mamy czepiać o wszystko, to dlaczego nie zwracać uwagi na pisownie.
Jeżeli program nie podoba się to po prostu się go omija, a nie wypisuję takich rzeczy i dodatkowo porównuję z innymi, które są całkiem inne. Ktoś kto nie zapoznał się z nim nie może oceniać. Najpierw trzeba zapoznać się z tematem ,a potem o nim pisać.
Marcin Kowalik

marketingu w
home.pl, pasjonat
marketing...

Umieszczając informacje o swoim biznesie tutaj na forum musicie się liczyć z tym że ludzie będą pisać co myślą :)

Powtarzam się - to Wasz problem żeby zbudować wiarygodność... nie mój.
Do wzajemnego wystawiania sobie ocen nadal nikt się odniósł...
Faktycznie - zwrócenie uwagi mi na temat mojej pisowni poprawi Wasz biznes... Powodzenia!

Dla mnie EOT.

pozdrawiamMarcin Kowalik edytował(a) ten post dnia 25.08.10 o godzinie 16:23
Krzysztof Gromek

trzeba tego
chcieć!!!

Marcin Kowalik:
Umieszczając informacje o swoim biznesie tutaj na forum musicie się liczyć z tym że ludzie będą pisać co myślą :)

Powtarzam się - to Wasz problem żeby zbudować wiarygodność... nie mój.
Do wzajemnego wystawiania sobie ocen nadal nikt się odniósł...
Faktycznie - zwrócenie uwagi mi na temat mojej pisowni poprawi Wasz biznes... Powodzenia!

Dla mnie EOT.

pozdrawiamMarcin Kowalik edytował(a) ten post dnia 25.08.10 o godzinie 16:23

I po co się Panowie tak denerwujecie. Zgadzam się, że umieszczając informacje na temat naszego zespołu musimy się liczyć z tym, że nie wszystkim się to podoba. Pewnie, że każdy ma swoje zdanie i podejście do różnych spraw.

Być może zdarzyło się, że ktoś z nas wystawiał pozytywną opinię innemu wpisowi członka zespołu ff24, ale nie wydaje mi się, żeby w każdym przypadku było to działanie mające na celu budowanie sztucznego poparcia. Po prostu uważamy, że działania zespołu są bardzo dobre i zaczynamy odnościć coraz większe sukcesy, więc chcemy się tym podzielić z innymi.

Także "wrzućcie na luz" bo to nikomu nic nie da.

PS. Jeśli chodzi o błędy w pisowni Marcina to powiem Ci Tomku, że czasem nawet Michael Jordan się mylił i nie trafiał do kosza, haha, więc nie czepiajmy się takich szczegółów.

konto usunięte

To ja mam pytanie - niestety dość niewygodne... Na stronie głównej macie 30 sekundowe video (nota bene fatalnie wykonane) a w nim między 21 a 25 sekundą następujące slogany: "zespół profesjonalistów" "światowi liderzy". W czym jesteście światowymi liderami panowie specjaliści ?!?

Z mojego punktu widzenia wygląda to tak "specjalista BHP z Pcimia naucza jak zarobić miliony". Jeśli tak jest faktycznie, jak to wygląda, to jest to raczej żenujące... Ahh - wszelkie personalne wycieczki, co osiągnąłem w życiu możecie sobie darować - nie zrobią na mnie najmniejszego wrażenia (to uwaga głównie do Pana Czarnoty, który już wykazał się w tym wątku)
Krzysztof Gromek

trzeba tego
chcieć!!!

Dariusz Polarczyk:
To ja mam pytanie - niestety dość niewygodne... Na stronie głównej macie 30 sekundowe video (nota bene fatalnie wykonane) a w nim między 21 a 25 sekundą następujące slogany: "zespół profesjonalistów" "światowi liderzy". W czym jesteście światowymi liderami panowie specjaliści ?!?

Z mojego punktu widzenia wygląda to tak "specjalista BHP z Pcimia naucza jak zarobić miliony". Jeśli tak jest faktycznie, jak to wygląda, to jest to raczej żenujące... Ahh - wszelkie personalne wycieczki, co osiągnąłem w życiu możecie sobie darować - nie zrobią na mnie najmniejszego wrażenia (to uwaga głównie do Pana Czarnoty, który już wykazał się w tym wątku)

Ja wcale nigdzie nie napisałem, że jestem profesjonalistą i fachowcem. Każdy z nas używa narzędzi przygotowanych przez zespół ff24 i może oni są światowymi liderami, albo jest to ich chwyt marketingowy, który patrząc na efekty działa.

Nigdzie też nie jest napisane, że behapowiec nie może uczyć jak "zarobić miliony". Człowiek uczy się całe życie i wcale nie jest powiedziane, że stolarz nie może być dobrym kucharzem.

Pozdrawiam serdecznie

konto usunięte

Krzysztof - mam dla Ciebie radę. Zachowaj sobie adres do tego wątku i przeczytaj go za rok, dwa i pięć lat. Zobaczysz jak mocno zmienia się postrzeganie świata i jak inni (w tym i bardziej doświadczeni "biznesowo") mogli postrzegać te wypowiedzi... Ciekawi mnie niezmiernie po jakim czasie będziesz się wstydził tego etapu w życiu, albo przynajmniej będzie Ci głupio z tego powodu (?)

By nie było wątpliwości - nie neguję rozwoju i wierzę w potencjał ludzki - rażą mnie jednak styl tego "naganiania ludzi" i wskazuję wyświechtane slogany na które próbuje się łapać zdesperowanych ludzi chcących dorobić/zarobić. W (bardzo ogólnikowo to ujmując) branży internetowego biznesu co druga firma mówi o sobie "lider rynku" i tak na prawdę nic to nie znaczy, bo można szybko dopowiedzieć, że chodzi o lokalny rynek na ulicy ABCD zrzeszający twórców produktu XYZ.. Wy tu podpisujecie się pod jeszcze głupszym stwierdzeniem "światowego lidera", co naprawdę w zderzeniu z poziomem jaki prezentuje cała inicjatywa może wywoływać tylko uśmiech na twarzy.
Krzysztof Gromek

trzeba tego
chcieć!!!

Pewnie masz Darku rację i może będzie mi kiedyś wstyd za takie wpisy. Dziś jak patrzę na rzeczy, które robiłem zaczynając swoją przygodę w ebiznesem to mi się chce śmiać i wiem, że teraz zrobiłbym to inaczej. Z dnia na dzień uczę się nowych rzeczy, a najlepsza nauka jest na własnych błędach.

Jednak muszę dodać, iż mimo widzisz śmieszne, bądź nawet głupie rzeczy w stronie i filmie stowrzonym przez ff24, to spora rzesza użytkowników Goldenline widzi w tym zespole potencjał i zdecydowali się na podjęcie współpracy.

Jeżeli ktoś chce postawić swój blog i np. zacząć pracę w programach partnerskich lub mlm to nie wiem czy gdziekolwiek indziej można znaleźć tak duże wsparcie w postaci szkoleń online, poradników, instrukcji i narzędzi. Jak dla mnie jest to ogromne źródło informacji (wszystko w jednym miejscu - w jednym panelu)

Wyślij zaproszenie do