Teresa
C.
Starszy Specjalista
ds. Kadr i Płac,
AdAc DFK Sp. z o.o.
- 1
- 2
Edyta
G.
Przedstawiciel
Medyczny
Temat: Noclegi - Malaga! Proszę o informacje!
napislam na priv podajac maila do wlascicieli i troche opisujac jak to mieszkanko a raczej apartament bo jest tam blisko bodajze 130 m wyglada, tak dla 2 par to rewelacja bo jest 2 poziomowy z oddzielnymi lazienkami , ja bylam tez z 2 letnim synkiem ktory na dole mial swoj pokoj a my swoja sypialnie, a znajomi byli na gorze wiec ogolnie bylo super , bo widok na gory i duza przestrzen przed oknem a do morza spacerkiem 15 minut , kolo domu przystanek autobusowy , my akurat wynajelismy auto troche pojedzilismy i pozwiedzalismy wlacznie z marokiem ale jak bedziesz zainteresowana to napisz na priv to opisze co my tam robilismy i tez zawsze moge nasze fotki podeslac :) pozdrawiam zyczac milego wypoczynku i oczywiscie zazdroszzcac tych hiszpanksich klimatow wkrotce:)Ewa N. sprzedaż
Temat: Noclegi - Malaga! Proszę o informacje!
Edyta G.:
napislam na priv podajac maila do wlascicieli i troche opisujac jak to mieszkanko a raczej apartament bo jest tam blisko bodajze 130 m wyglada, tak dla 2 par to rewelacja bo jest 2 poziomowy z oddzielnymi lazienkami , ja bylam tez z 2 letnim synkiem ktory na dole mial swoj pokoj a my swoja sypialnie, a znajomi byli na gorze wiec ogolnie bylo super , bo widok na gory i duza przestrzen przed oknem a do morza spacerkiem 15 minut , kolo domu przystanek autobusowy , my akurat wynajelismy auto troche pojedzilismy i pozwiedzalismy wlacznie z marokiem ale jak bedziesz zainteresowana to napisz na priv to opisze co my tam robilismy i tez zawsze moge nasze fotki podeslac :) pozdrawiam zyczac milego wypoczynku i oczywiscie zazdroszzcac tych hiszpanksich klimatow wkrotce:)
mogę prosić więcej informacji? ewa9961@gazeta.pl
- 1
- 2