konto usunięte
- 1
- 2
Danuta
Brzezińska
Coach i Trener
Rozwoju Osobistego.
Temat: Spotkania networkingowe w Poznaniu
Dobra inicjatywa. Jestem "za"
Adrian
Roth
Pracownia
Interaktywna
Bitnoise
Z tego co kiedyś się orientowałem w Sheratonie odbywały się spotkania tego typu. Nie jestem pewien czy wciąż tam mają miejsce (ostatnio nie mogłem znaleźć informacji na ten temat).Adrian Roth edytował(a) ten post dnia 23.04.10 o godzinie 09:48konto usunięte
Już wkrótce "prawdopodobnie" w hotelu Andersia odbędą się cykliczne spotkania POZnan Business Networking - zapraszamy!
Elwira
Trzcielińska-Jak
ubiec
Kreatywny freelancer
od słów, pomysłów,
idei
Chciałabym zapytać dlaczego moja wypowiedź została usunięta? Odpowiadałam na post poprzedniej osoby, czy coś było w nim nie tak? Nastąpiło jakieś przekłamanie? Podałam nieprawidłowe informacje? Chciałabym uczestniczyć w rozmowach, a nie wiem w jaki sposób są cenzurowane odpowiedzi?Bardzo proszę o odpowiedź
konto usunięte
CześćNikt nie cenzuruje odpowiedzi, dyskusja w tym miejscu ma dotyczyć projektu spotkań w grupie POZnan Business Networking, a nie służyć reklamie firm szkoleniowych. Napisz post w dziale "Przedstaw się" i zamieszczaj tam informacje o sobie, a w dziale "Rekomendacje" polecaj firmy z których jesteś zadowolona;)
Miłego dnia.
Elwira
Trzcielińska-Jak
ubiec
Kreatywny freelancer
od słów, pomysłów,
idei
Witam, moim zamiarem nie było reklamowanie firmy szkoleniowej, tylko odpowiedź na pytanie dotyczące poznańskiego Klubu Networkingu, który działa non-profit, a wspiera poznańskich przedsiębiorców od kilku lat.Ważne jest uświadamianie przedsiębiorców gdzie mogą się spotkać i nawiązać nowe kontakty, myślałam, że działamy we wspólnym interesie,
pozdrawiam, miłego dnia.
Adrian
Roth
Pracownia
Interaktywna
Bitnoise
A wracając do tematu i konkretów - kiedy planowane jest spotkanie w ramach POZnan Business Networking? Lub kiedy będą znane szczegóły?konto usunięte
Adrian Roth:
A wracając do tematu i konkretów - kiedy planowane jest spotkanie w ramach POZnan Business Networking? Lub kiedy będą znane szczegóły?
Witam
Na pewno w maju, ustalamy szczegóły spotkań - oczekuję propozycji;)
Adrian
Roth
Pracownia
Interaktywna
Bitnoise
Łukasz R.:>
Witam
Nie wiem co dokładnie ustalacie i czy oczekiwania propozycji są skierowane do ludzi z tej grupy, ale osobiście bardzo chętnie wybiorę się na pierwsze spotkanie :)
Wiktor Jarka Creatuity Corp.
Też się chętnie przyłączę.P.S. Klub networkingu w Sheratonie nadal działa. Byłem tam ostatnio i było bardzo sympatycznie.
konto usunięte
Adrian Roth:
Łukasz R.:>Witam
Nie wiem co dokładnie ustalacie i czy oczekiwania propozycji są skierowane do ludzi z tej grupy, ale osobiście bardzo chętnie wybiorę się na pierwsze spotkanie :)
Po pierwszym spotkaniu się okaże kto przybędzie i jak się dalej potoczy cały pomysł tych spotkań;)
Pozdrawiam
konto usunięte
Nie mam nic przeciwko spotkaniom networkingowym jeżeli za ich plecami nie stoi grupa ludzi, która kasuje spore składki członkowskie, wszystkie inne idee i non-profitowe działania wspierające poznański biznes są mile widziane w naszej grupie;)Łukasz R. edytował(a) ten post dnia 26.04.10 o godzinie 17:44
Iwona
J.
EUROLIDER 2010.
Trenerka, doradca,
konsultantka -
Adrian Roth:
Z tego co kiedyś się orientowałem w Sheratonie odbywały się spotkania tego typu. Nie jestem pewien czy wciąż tam mają miejsce (ostatnio nie mogłem znaleźć informacji na ten temat).
Takie spotkania nadal się odbywają, najbliższe w maju. Inicjatywa ma patronat Prezydenta, Marszałka i Poznańskiego Parku Naukowo-Technologicznego, zdobyła szereg wyróżnień.
Płatność jest tylko za śniadanie, więc nie jest to jakiś wielki koszt ;)
Oczywiście jestem ciekawa tej inicjatywy, bo jeszcze kilka na pewno w Poznaniu się przyda. Niemniej jednak co za dużo to niezdrowo. Najważniejsze, aby każda była otwarta, a nie traktowała networkingowców jak wzajemną konkurencję.
Czekam na konkrety ;)Iwona Janicka (Jankowska) edytował(a) ten post dnia 02.05.10 o godzinie 09:18
Piotr
Włoszyński
LAPLASIAN wszystko
rozwiąże
A dokładnie kiedy się teraz odbędzie?konto usunięte
Że tak grzecznie się zapytam, kiedy można się spodziewać od dawna zapowiadanego spotkania?konto usunięte
Mateusz Wiśniewski:
Że tak grzecznie się zapytam, kiedy można się spodziewać od dawna zapowiadanego spotkania?
po wakacjach, druga połowa września.
Michał
T.
Program Quality
Director,
Toastmasters
International,
Dis...
Łukasz R.:
Mateusz Wiśniewski:
Że tak grzecznie się zapytam, kiedy można się spodziewać od dawna zapowiadanego spotkania?
po wakacjach, druga połowa września.
Druga polowa wrzesnia tuz za rogiem a tu cisza...
konto usunięte
Nie ukrywam, również czekam na termin.Aneta Szwarc Doradca finansowy
Czy w związku z terminem spotkania coś się ruszyło?- 1
- 2