Mariola P. EKSPERT
Temat: cechy Raka
witamprosze napiszcie o charakterze znajomych Raków;-)
pozdrawiam
Mariola P. EKSPERT
konto usunięte
konto usunięte
Mariola P. EKSPERT
Krystyna J.:o sobie pisalas?;-)
Drażliwy domator.
Nawet na wakacje 2 razy w to samo miejsce jeździ. Rodzina to podstawa. Lubi zwierzęta. Lubi zjeść. Lubi się obrażać. :)
konto usunięte
konto usunięte
Mariola P.:wydaje mi się, że raki, a dokładnie - ludzie spod tego znaku zodiaku są motywowani przede wszystkim emocjami, a w każdym razie jeśli "przyciśnie ich się do muru", to wtedy wychodzą przede wszystkim emocje. Krótko mówiąc - są to istoty bardzo wrażliwe, współczujące, przejmujące się często byle czym. Oczywiście może to przybrać różne formy w zależności od okoliczności. Ale - tak mi się w każdym razie wydaje.
witam
prosze napiszcie o charakterze znajomych Raków;-)
pozdrawiam
Mariola P. EKSPERT
Władysław M.:
Mariola P.:wydaje mi się, że raki, a dokładnie - ludzie spod tego znaku zodiaku są motywowani przede wszystkim emocjami, a w każdym razie jeśli "przyciśnie ich się do muru", to wtedy wychodzą przede wszystkim emocje. Krótko mówiąc - są to istoty bardzo wrażliwe, współczujące, przejmujące się często byle czym. Oczywiście może to przybrać różne formy w zależności od okoliczności. Ale - tak mi się w każdym razie wydaje.
witam
prosze napiszcie o charakterze znajomych Raków;-)
pozdrawiam
konto usunięte
Aneta
Osiecka
instruktorka jogi i
technik
relaksacyjnych
Monika
Z.
Terapeuta terapii
naturalnych,Astrolog
Dorota R. Nestle Polska SA
konto usunięte
Dorota R. Nestle Polska SA
Anna T.:
wydaje mi się ,że raki w dużym stopniu mają parcie na władze , próbują sobie troche podporzadkować zwłaszcza rodzinę,najbliższych,w pracy troche podobnie
konto usunięte
Dorota R.:
Raki sa na pierwszy rzut oka bardzo rozne, bo tym znakiem rzadzi Ksiezyc, wiec inny bedzie Rak z Ksiezycem w przebojowym znaku Barana, a inny z Ksiezycem w opanowanym Koziorozcu czy wrazliwych Rybach. Laczy je uczuciowosc, potrzeba poczucia bezpieczenstwa (choc roznie ja pojmuja), wyobraznia, romantyzm. Wiele Rakow interesuje sie historia, czy to swiatowa, czy wlasnej rodziny. Raki lubia tradycje, cenia sobie rodzine i dobre zarcie. Potrzebuja sporo czasu na bycie z samym soba. Poza tym - nie znam Raka, ktory nie kochalby spac! Raki to chyba najwieksze spiochy w calym zodiaku ;)
konto usunięte
Józefina
Jagodzińska
Astrolog, kursy
astrologii i tarota,
Warszawa
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Dorota
Z.
Główny Księgowy,