Temat: cechy Raka

witam
prosze napiszcie o charakterze znajomych Raków;-)
pozdrawiam

konto usunięte

Drażliwy domator.

Nawet na wakacje 2 razy w to samo miejsce jeździ. Rodzina to podstawa. Lubi zwierzęta. Lubi zjeść. Lubi się obrażać. :)

konto usunięte

o byle co robi sie czerwony i wycofuje chylkiem

Krystyna J.:
Drażliwy domator.

Nawet na wakacje 2 razy w to samo miejsce jeździ. Rodzina to podstawa. Lubi zwierzęta. Lubi zjeść. Lubi się obrażać. :)
o sobie pisalas?;-)
pasuje do mnie jak ulal;-)

konto usunięte

Nie. O moim Tacie. :)

konto usunięte

Mariola P.:
witam
pozdrawiam
wydaje mi się, że raki, a dokładnie - ludzie spod tego znaku zodiaku są motywowani przede wszystkim emocjami, a w każdym razie jeśli "przyciśnie ich się do muru", to wtedy wychodzą przede wszystkim emocje. Krótko mówiąc - są to istoty bardzo wrażliwe, współczujące, przejmujące się często byle czym. Oczywiście może to przybrać różne formy w zależności od okoliczności. Ale - tak mi się w każdym razie wydaje.

Władysław M.:
Mariola P.:
witam
pozdrawiam
wydaje mi się, że raki, a dokładnie - ludzie spod tego znaku zodiaku są motywowani przede wszystkim emocjami, a w każdym razie jeśli "przyciśnie ich się do muru", to wtedy wychodzą przede wszystkim emocje. Krótko mówiąc - są to istoty bardzo wrażliwe, współczujące, przejmujące się często byle czym. Oczywiście może to przybrać różne formy w zależności od okoliczności. Ale - tak mi się w każdym razie wydaje.

Emocje to chyba u Raków najgorsza wada...
niestety nie mozna czasem nad nimi w żaden sposob zapanowac...

konto usunięte

Dlaczego wada? Zaleta!
Miłość - to emocje. Sztuka - to emocje.

No naprawdę, pesymiści!
Aneta Osiecka

Aneta Osiecka instruktorka jogi i
technik
relaksacyjnych

ucieka od konfrontacji ... ale ja mam silnego barana w horoskopie, więc może dlatego tak mnie to drażni ;)
Monika Z.

Monika Z. Terapeuta terapii
naturalnych,Astrolog

raki są super !! milusińskie ,domatorzy tak ,bardzo wrażliwe ,pogodne ,zwariowane poczucie humoru no i faktycznie troche urażające sie..
lubia zawłaszczac innych ..
Dorota R.

Dorota R. Nestle Polska SA

Raki sa na pierwszy rzut oka bardzo rozne, bo tym znakiem rzadzi Ksiezyc, wiec inny bedzie Rak z Ksiezycem w przebojowym znaku Barana, a inny z Ksiezycem w opanowanym Koziorozcu czy wrazliwych Rybach. Laczy je uczuciowosc, potrzeba poczucia bezpieczenstwa (choc roznie ja pojmuja), wyobraznia, romantyzm. Wiele Rakow interesuje sie historia, czy to swiatowa, czy wlasnej rodziny. Raki lubia tradycje, cenia sobie rodzine i dobre zarcie. Potrzebuja sporo czasu na bycie z samym soba. Poza tym - nie znam Raka, ktory nie kochalby spac! Raki to chyba najwieksze spiochy w calym zodiaku ;)

konto usunięte

wydaje mi się ,że raki w dużym stopniu mają parcie na władze , próbują sobie troche podporzadkować zwłaszcza rodzinę,najbliższych,w pracy troche podobnie, jako przyjaciele - to chyba najlepszy znak ,mają dużo empatii w sobie
Dorota R.

Dorota R. Nestle Polska SA

Anna T.:
wydaje mi się ,że raki w dużym stopniu mają parcie na władze , próbują sobie troche podporzadkować zwłaszcza rodzinę,najbliższych,w pracy troche podobnie

A to prawda - Raki czesto lubia po cichu pociagac za sznureczki. Tak dla wlasnego bezpieczenstwa :)) Zupelnie inaczej, niz np. Lew. Zawsze sie smieje, ze wszystkie relacje Rak-Lew wygladaja tak, ze Lew ryczy i robi imponujace wrazenie, pozwalajac Rakowi po cichutku raczymi metodami wszystkim rzadzic. Nawet moj kot spod znaku Raka to potrafi :))

konto usunięte

Dorota R.:
Raki sa na pierwszy rzut oka bardzo rozne, bo tym znakiem rzadzi Ksiezyc, wiec inny bedzie Rak z Ksiezycem w przebojowym znaku Barana, a inny z Ksiezycem w opanowanym Koziorozcu czy wrazliwych Rybach. Laczy je uczuciowosc, potrzeba poczucia bezpieczenstwa (choc roznie ja pojmuja), wyobraznia, romantyzm. Wiele Rakow interesuje sie historia, czy to swiatowa, czy wlasnej rodziny. Raki lubia tradycje, cenia sobie rodzine i dobre zarcie. Potrzebuja sporo czasu na bycie z samym soba. Poza tym - nie znam Raka, ktory nie kochalby spac! Raki to chyba najwieksze spiochy w calym zodiaku ;)

Kocham spac - teraz juz wiem dlaczego
Bardzo nie lubię wstawać nawet o 12 w południe

Pozdrawiam
Rak -

konto usunięte

A ja mam ważne planety w raku ... i lubie spać.teraz wiem dlaczego ;)
Józefina Jagodzińska

Józefina Jagodzińska Astrolog, kursy
astrologii i tarota,
Warszawa

W Raku mam Saturna, ale za to Księżyc na Ascendencie robi swoje :) Też lubię spać :)

konto usunięte

Och te Raki .Ja je przyciągam jak magnes.
Himeryczne ,oddane pieszczochy.:))))))

konto usunięte

A ja w Raku mam Ascendent. AArgh! 10h snu minimum i sto kilo nieśmiałości. I w dodatku przywiązanie do rodziny, straszne!

konto usunięte

Ja też mam fioła na pkt rodziny ....
A dzisiaj znowu jeden mój raczek po długim czasie .... zadzwonił.
A własciwie raczkowa.
Dorota Z.

Dorota Z. Główny Księgowy,
RADA

Pesymiści, brak wiary w siebie, co powoduje postawę ofiary.

Poza tym, to wrażliwe, urocze, oddane osoby.

Raki mają Piękne Światy. Słuchają cudownej muzyki, cudownie odbierają sztukę, są wrażliwe na piękno w każdej postaci.

Są smakoszami i cudownie ....... celebrują.

Następna dyskusja:

cechy LWA

Wyślij zaproszenie do