konto usunięte
Temat: Reklama aptek Dbam o Zdrowie
Zobaczyłam wczoraj w telewizji i mam mieszane uczucia.http://www.youtube.com/watch?v=pnJowk7w4qw
Czy nie uważacie, że starsze osoby mogą poczuć się nieco urażone?
konto usunięte
Alicja Migda Art Director
Karolina B.:
Czy nie uważacie, że starsze osoby mogą poczuć się nieco urażone?
konto usunięte
Agnieszka Urbanowicz Smart Ambient
Dominik Szewior decolights.pl
Dominik Szewior:
życie...
Karolina B.:
Chodzi mi o odwołanie się do niemiłych wspomnień, historii, a na końcu przedstawienie staruszka jako niezaradnego, bez kasy i zdanego na laskę apteki w tym wypadku.Karolina B. edytował(a) ten post dnia 23.02.10 o godzinie 09:38
konto usunięte
Karolina B.:
Zaznaczę raz jeszcze, że ja do zniżki nic nie mam, ale do sposobu w jaki zostal przedstawiony staruszek. Przeżyl wojnę, przeżyl II RP, byl swiadkiem przemian ustrojowych, a teraz nie ma siana na leki.
Lepszym sposobem byloby ukazanie calej sytuacji poprzez pryzmat korzysci. Np. babcia z dziadkiem udają sie na majówkę do pensjonatu, w którym spędzili miesiąc miodowy, bo zaoszczedzili dużo pieniędzy kupując leki ze zniżką w DoZ. Czy coś w ten deseń.
konto usunięte
Konrad Ś.:
Cały program dotyczy zakupów na osobę do wyczerpania limitu 500 PLN czyli 125 PLN zniżki i to wszystko. Nie będzie więcej. Bo limit jest przypisany do osoby i nieodnawialny. I tylko leki na recepte.
Dodatkowo DOZ chwali się że to inicjatywa pracowników, farmaceutów, etc. Czyli obcieli swoim ludziom zarobki (bo to per saldo oni zapłacą) żeby zwiększyć sprzedaż w targecie 60+
To nie jest żadna łaska. To wstyd że można prezentować taką hipokryzje i wspierać to obrazami wojny i komuny. Nie mając
o tym tak naprawde bladego pojęcia.
K.
Bartosz
M.
Właściciel,
Gzoom.pl
Karolina B.:
Zaznaczę raz jeszcze, że ja do zniżki nic nie mam, ale do sposobu w jaki zostal przedstawiony staruszek. Przeżyl wojnę, przeżyl II RP, byl swiadkiem przemian ustrojowych, a teraz nie ma siana na leki.
Lepszym sposobem byloby ukazanie calej sytuacji poprzez pryzmat korzysci. Np. babcia z dziadkiem udają sie na majówkę do pensjonatu, w którym spędzili miesiąc miodowy ...
konto usunięte
Artur
Mikucki
może czas na coś
nowego...
Witek
Kurdziel
MOCNYSKLEP.PL,
MOCNYTRENER.PL,
MOCNYBLOG.PL
Patryk
Rykała
copywriter, Słowa
trafiają w cel
Karolina B.:
Przywoływanie smutnych wspomnień, by pokazać fałszywy, jak się okazało, altruizm jest szczytem podłości.
Nie znam się na systemie emerytalnym, ale czy osoby, które walczyły na wojnie (nie mówie, że każdy po 75tym roku życia walczył) nie mają przypadkiem wyższych emerytur?
Paweł L.
konto usunięte
Konrad Ś.:
Cały program dotyczy zakupów na osobę do wyczerpania limitu 500 PLN czyli 125 PLN zniżki i to wszystko. Nie będzie więcej. Bo limit jest przypisany do osoby i nieodnawialny. I tylko leki na recepte.
Dodatkowo DOZ chwali się że to inicjatywa pracowników, farmaceutów, etc. Czyli obcieli swoim ludziom zarobki (bo to per saldo oni zapłacą) żeby zwiększyć sprzedaż w targecie 75+
To nie jest żadna łaska. To wstyd że można prezentować taką hipokryzje i wspierać to obrazami wojny i komuny. Nie mając
o tym tak naprawde bladego pojęcia.
K.Konrad Ś. edytował(a) ten post dnia 23.02.10 o godzinie 10:11
Rafał
S.
http://www.little.co
m.pl
Następna dyskusja: