Krzysztof Sieja ...
Temat: Poszukuje Pracy
Witam, aktualnie poszukuje pracy w Warszawie, Kielcach lub Krakowie. W telekomunikacji, zasilaniu gwarantowanym. Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Krzysztof Sieja ...
Paweł
G.
Starszy kierownik
projektu
Krzysztof Sieja:
Witam, aktualnie poszukuje pracy w Warszawie, Kielcach lub Krakowie. W telekomunikacji, zasilaniu gwarantowanym. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Paweł
G.
Starszy kierownik
projektu
Krzysztof Sieja ...
Paweł Gawłowski:
u innych operatorów tez zobacz, u firm instalujących radiolinie etc. - u nich nigdy za mało ludziPaweł Gawłowski edytował(a) ten post dnia 16.11.09 o godzinie 20:42
konto usunięte
Krzysztof Sieja:
Paweł Gawłowski:
u innych operatorów tez zobacz, u firm instalujących radiolinie etc. - u nich nigdy za mało ludziPaweł Gawłowski edytował(a) ten post dnia 16.11.09 o godzinie 20:42
dzięki bardzo wczoraj rozmawiałem z firmą w Jankach. Ale w Crowley-u też są ciekawe oferty zaaplikuje.
Pozdrawiam
Krzysztof Sieja ...
Kamil S.:
Krzysztof Sieja:
Paweł Gawłowski:
dzięki bardzo wczoraj rozmawiałem z firmą w Jankach. Ale w Crowley-u też są ciekawe oferty zaaplikuje.
Pozdrawiam
firma w Jankach?? WaveNet?
Krzysztof Sieja ...
Piotr S. renesansowa dusza
Krzysztof Sieja:generalnie mówiąc: wszędzie ;)
Powracając do mojego zapytania. Może ktoś wie gdzie aktualnie jest prowadzona rekrutacja.
Aleksander
G.
Network Software
Engineer
Krzysztof Sieja ...
Dorota
G.
translation services
- English / German -
Kindly invite y...
Krzysztof Sieja:
Tak tylko chyba nie przeczytaliście dokładnie ofert z Sferi:Poznań lub Biuro bezpośredniej sprzedaży to nie dla mnie. Tylko dzisiaj obdzwoniłem 5 firm i wysłałem 8 CV. Jak na razie to nic.
Dorota
G.
translation services
- English / German -
Kindly invite y...
Dorota Gontarczyk - Kolosek:
Krzysztof Sieja:
Tak tylko chyba nie przeczytaliście dokładnie ofert z Sferi:Poznań lub Biuro bezpośredniej sprzedaży to nie dla mnie. Tylko dzisiaj obdzwoniłem 5 firm i wysłałem 8 CV. Jak na razie to nic.
rzucaj CV+LM na Orange, Erę, Plus - może Piony Techniki się odezwą np. Działy Utrzymania Sieci - maile poniżej
oferta.pracy@telekomunikacja.pl
praca@era.pl
praca@plus.pl
Dorota
G.
translation services
- English / German -
Kindly invite y...
Krzysztof Sieja:
rzucaj CV+LM na Orange, Erę, Plus - może Piony Techniki się odezwą np. Działy Utrzymania Sieci - maile poniżej
oferta.pracy@telekomunikacja.pl
praca@era.pl
praca@plus.pl
a to jedni z czołowych podwykonawców operatorów - niezłe firmy
mysoft@mysoft.com.pl
poniższa firma z centralą w Gdyni, ale często zatrudniają inżynierów na terenie Mazowsza
rekrutacja@atem.com.pl
Piotr S. renesansowa dusza
Aleksander Gafka:jestem pewny, że w zeszłym tygodniu były oferty nie tylko na praktyki...
http://www.sferia.pl/27,kariera.html
ladnych mi "kilka" ogloszen
konto usunięte
konto usunięte
Krzysztof Sieja ...
Mariusz Rosiński:
A skąd ta wiedza kolego? Wyssana z palca?
Wprowadzasz w błąd. Działy techniczne molochów telekomunikacyjnych są nasycone od kilku lat, obecna rynkowa sytuacja sprawia, że zatrudnieni pracownicy czekają na restrukturyzację. Inwestycje operatorów są mocno ograniczone w stosunku do lat ubiegłych, zamiast budować liczą każdy grosz.
Wysłać papiery można... ale na cud bym nie liczył.
Inaczej sprawa ma się w przypadku małych firm podwykonawczych - tam właśnie proponowałbym zacząć.
konto usunięte
Krzysztof Sieja ...
Krzysztof Sieja:
Mariusz Rosiński:
A skąd ta wiedza kolego? Wyssana z palca?
Wprowadzasz w błąd. Działy techniczne molochów telekomunikacyjnych są nasycone od kilku lat, obecna rynkowa sytuacja sprawia, że zatrudnieni pracownicy czekają na restrukturyzację. Inwestycje operatorów są mocno ograniczone w stosunku do lat ubiegłych, zamiast budować liczą każdy grosz.
Wysłać papiery można... ale na cud bym nie liczył.
Inaczej sprawa ma się w przypadku małych firm podwykonawczych - tam właśnie proponowałbym zacząć.
Zgadzam się dotychczas pracowałem w firmie podwykonawczej(małej), ale nawet takie obecne firmy dopchnął "rozdmuchany" kryzys.
konto usunięte
Następna dyskusja: