Temat: Poszukuje Pracy

Witam, aktualnie poszukuje pracy w Warszawie, Kielcach lub Krakowie. W telekomunikacji, zasilaniu gwarantowanym. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Paweł G.

Paweł G. Starszy kierownik
projektu

Krzysztof Sieja:
Witam, aktualnie poszukuje pracy w Warszawie, Kielcach lub Krakowie. W telekomunikacji, zasilaniu gwarantowanym. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Sprawdź aktualne ogłoszenia np Crowley :-)
i jak cos jest pod Ciebie pisz CV i wysyłaj:
http://www.praca.egospodarka.pl/ogloszenia/Crowley-Dat...Paweł Gawłowski edytował(a) ten post dnia 16.11.09 o godzinie 20:41
Paweł G.

Paweł G. Starszy kierownik
projektu

u innych operatorów tez zobacz, u firm instalujących radiolinie etc. - u nich nigdy za mało ludziPaweł Gawłowski edytował(a) ten post dnia 16.11.09 o godzinie 20:42

Paweł Gawłowski:
u innych operatorów tez zobacz, u firm instalujących radiolinie etc. - u nich nigdy za mało ludziPaweł Gawłowski edytował(a) ten post dnia 16.11.09 o godzinie 20:42

dzięki bardzo wczoraj rozmawiałem z firmą w Jankach. Ale w Crowley-u też są ciekawe oferty zaaplikuje.
Pozdrawiam

konto usunięte

Krzysztof Sieja:
Paweł Gawłowski:

dzięki bardzo wczoraj rozmawiałem z firmą w Jankach. Ale w Crowley-u też są ciekawe oferty zaaplikuje.
Pozdrawiam

firma w Jankach?? WaveNet?

Kamil S.:
Krzysztof Sieja:
Paweł Gawłowski:

Pozdrawiam

firma w Jankach?? WaveNet?

Tak

Powracając do mojego zapytania. Może ktoś wie gdzie aktualnie jest prowadzona rekrutacja.
Piotr S.

Piotr S. renesansowa dusza

Krzysztof Sieja:
Powracając do mojego zapytania. Może ktoś wie gdzie aktualnie jest prowadzona rekrutacja.
generalnie mówiąc: wszędzie ;)
brakuje ludzi z wykształceniem technicznym, więc nie patrz tylko na ogłoszenia, ale poszukaj firm, w których byś chciał pracować i zgłaszaj się do nich ;)

wiem, że Sferia ma na swoich stronach kilka ogłoszeń...

Pozdrawiam
P.
Aleksander G.

Aleksander G. Network Software
Engineer

http://www.sferia.pl/27,kariera.html

ladnych mi "kilka" ogloszen

Tak tylko chyba nie przeczytaliście dokładnie ofert z Sferi:Poznań lub Biuro bezpośredniej sprzedaży to nie dla mnie. Tylko dzisiaj obdzwoniłem 5 firm i wysłałem 8 CV. Jak na razie to nic.
Dorota G.

Dorota G. translation services
- English / German -
Kindly invite y...

Krzysztof Sieja:
Tak tylko chyba nie przeczytaliście dokładnie ofert z Sferi:Poznań lub Biuro bezpośredniej sprzedaży to nie dla mnie. Tylko dzisiaj obdzwoniłem 5 firm i wysłałem 8 CV. Jak na razie to nic.

rzucaj CV+LM na Orange, Erę, Plus - może Piony Techniki się odezwą np. Działy Utrzymania Sieci - maile poniżej
oferta.pracy@telekomunikacja.pl
praca@era.pl
praca@plus.pl
Dorota G.

- English / German -
Kindly invite y...

Dorota Gontarczyk - Kolosek:
Krzysztof Sieja:

rzucaj CV+LM na Orange, Erę, Plus - może Piony Techniki się odezwą np. Działy Utrzymania Sieci - maile poniżej
praca@era.pl
praca@plus.pl

a to jedni z czołowych podwykonawców operatorów - niezłe firmy

mysoft@mysoft.com.pl
poniższa firma z centralą w Gdyni, ale często zatrudniają inżynierów na terenie Mazowsza
rekrutacja@atem.com.pl
Dorota G.

- English / German -
Kindly invite y...

Krzysztof Sieja:

praca@era.pl
praca@plus.pl

a to jedni z czołowych podwykonawców operatorów - niezłe firmy

mysoft@mysoft.com.pl
poniższa firma z centralą w Gdyni, ale często zatrudniają inżynierów na terenie Mazowsza
rekrutacja@atem.com.pl

i jeszcze

http://www.emitel.pl/kariera/praca
Piotr S.

Piotr S. renesansowa dusza

Aleksander Gafka:
http://www.sferia.pl/27,kariera.html
ladnych mi "kilka" ogloszen
jestem pewny, że w zeszłym tygodniu były oferty nie tylko na praktyki...
poza tym wiem, że firma się rozwija i jak ktoś jest dobry, to pracę tam znajdzie bez problemu - i niekoniecznie ogłoszenie będzie o tym na stronie ;)

wiem też, że każdy z operatorów potrzebuje ludzi "technicznych" ;)

Pozdrawiam
P.

konto usunięte

A skąd ta wiedza kolego? Wyssana z palca?

Wprowadzasz w błąd. Działy techniczne molochów telekomunikacyjnych są nasycone od kilku lat, obecna rynkowa sytuacja sprawia, że zatrudnieni pracownicy czekają na restrukturyzację. Inwestycje operatorów są mocno ograniczone w stosunku do lat ubiegłych, zamiast budować liczą każdy grosz.

Wysłać papiery można... ale na cud bym nie liczył.

Inaczej sprawa ma się w przypadku małych firm podwykonawczych - tam właśnie proponowałbym zacząć.

konto usunięte

potwierdzam zdanie Mariusza, jestem w MSP. restrukturyzacja, centralizacje, cięcia itp :)

Mariusz Rosiński:

Wprowadzasz w błąd. Działy techniczne molochów telekomunikacyjnych są nasycone od kilku lat, obecna rynkowa sytuacja sprawia, że zatrudnieni pracownicy czekają na restrukturyzację. Inwestycje operatorów są mocno ograniczone w stosunku do lat ubiegłych, zamiast budować liczą każdy grosz.

Inaczej sprawa ma się w przypadku małych firm podwykonawczych - tam właśnie proponowałbym zacząć.

Zgadzam się dotychczas pracowałem w firmie podwykonawczej(małej), ale nawet takie obecne firmy dopchnął "rozdmuchany" kryzys.

konto usunięte

a kto nie, większość "prezesów" nabija sobie kapse :)

Krzysztof Sieja:
Mariusz Rosiński:

Zgadzam się dotychczas pracowałem w firmie podwykonawczej(małej), ale nawet takie obecne firmy dopchnął "rozdmuchany" kryzys.

Tak prawdę mówiąc to wszystkich powyżej proponowanych firm już aplikowałem

konto usunięte

zajrzyj sobie na grupę dyskusyjna ze strony cyberbajtu

Wyślij zaproszenie do