Bartosz Grzesiuk wolny strzelec
Temat: dobry warsztat BMW w Warszawie?
Zapraszam do siebie - AutoReduta BMWserwisPorsche, ul. Zwycięzców 63 Warszawa (Saska Kępa).Pozdrawiam.
Bartosz Grzesiuk wolny strzelec
konto usunięte
Paweł Gołembiewski Mazda Gołembiewscy
Rafał Ferber www.runaways.pl
Paweł Jankiewicz:
ZDECYDOWANIE -> Pan Adam Kunc
Auto Classic Service
19 Kwietnia 63, Raszyn - Rybie.
Konkretnie, sprawnie, bez wałków i przekrętów.
Polecam jak najbardziej - specjalista pierwsza klasa !!!
konto usunięte
Łukasz Tomaszewski Key Account Manager
Tomasz Wysocki WYCENA NIERUCHOMOŚCI
Grzegorz
Górzyński
Starszy Specjalista
ds. testów
konto usunięte
konto usunięte
Paweł Gołembiewski:
Lakierniczo - zdecydowanie najlepsza jest firma:
SztukaLakierowania.pl specjalizacja BMW
ul. Liwska 2
03-391 Warszawa
lakiernik BMW
Naprawiane dwa auta, oba zrobione idealnie, bez najmniejszych zastrzeżeń. Jedyne, co - to nie są tanie usługi. Też masz autocasco : )?
Tu po naprawie:
konto usunięte
Michal Zyskowski:
Witam !!
UWAGA !!
Odradzam wszystkim zostawiania swoich aut w warsztacie na Okęciu ul. Mineralna 26 mrmotors.pl
Wstawiłem tam moje BMW e46 320I na wymianie oleju, filtrów, i płynu chłodniczego. Bylem umówiony z nimi wcześniej na taka wizytę.. na odbiór auta czekałem AŻ 7h
Po wyjechaniu z warsztatu okazało się ze mam do wymiany tuleje wahacza, poduszki amortyzatora i gumy stabilizatorów, paliwo tez wyparowało (dodam ze 3dni wcześniej bylem na diagnostyce auta i nic nie wskazywało na wymianę, nic nie stukało i nie pukało !! ) płynu chłodniczego było dolane do minimum ! mało tego mechanicy nie zabezpieczają kierownicy, miałem cala kierownice uświniona w smarze !!! SKANDAL !!
P.S Ceny tez maja z kosmosu chyba :o
Anna
K.
komunikacja
marketingowa w
motoryzacji
Piotr Turkowski:
Michal Zyskowski:
Witam !!
UWAGA !!
Odradzam wszystkim zostawiania swoich aut w warsztacie na Okęciu ul. Mineralna 26 mrmotors.pl
Wstawiłem tam moje BMW e46 320I na wymianie oleju, filtrów, i płynu chłodniczego. Bylem umówiony z nimi wcześniej na taka wizytę.. na odbiór auta czekałem AŻ 7h
Po wyjechaniu z warsztatu okazało się ze mam do wymiany tuleje wahacza, poduszki amortyzatora i gumy stabilizatorów, paliwo tez wyparowało (dodam ze 3dni wcześniej bylem na diagnostyce auta i nic nie wskazywało na wymianę, nic nie stukało i nie pukało !! ) płynu chłodniczego było dolane do minimum ! mało tego mechanicy nie zabezpieczają kierownicy, miałem cala kierownice uświniona w smarze !!! SKANDAL !!
P.S Ceny tez maja z kosmosu chyba :o
4 lata serwisowałem u Pawła z MRMotors swoje beemki i mogę spokojnie polecić (zarówno jego jak i Rogalottiego, który ma obok hamownię). Faktycznie czasem musiałem dłużej poczekać, ale z wpadek to tylko raz nowemu mechanikowi "udało się" nie dokręcić amortyzatora. Ceny również zupełnie przyzwoite.
Jacek Niewoslki dentysta
Agata Grzechnik Accenture
Anna
K.
komunikacja
marketingowa w
motoryzacji
Agata Grzechnik:
szukam dobrego warsztatu gdzie nie bede musiala czekac ponad miesiac na wolny termin naprawy.
testowalam juz MAGPOL, BMW w Łomiankach, BMW Osowiecki i niestety nie jestem zadowolona...
ostatnio zapalila mi sie kontrolka od silnika i DDE (efekt byl taki ze chodzil na podwyzszonych obrotach i jakbym calkiem stracila nad nim kontrole) zdarzylo mi sie to 2 razy w obu przypadkach musialam zostawic auto. Po kilku dniach kontrolki zgasly i silnik chodzi normalnie... nie sadze by auto samo sie naprawilo...
konto usunięte
Adam Tomasz
Kunc
AutoClassicService -
BMW Partner
Adam Tomasz
Kunc
AutoClassicService -
BMW Partner
Następna dyskusja: