Kasia
Sulińska
nauczyciel, Z.S. im.
Reymonta w
Małaszewiczach
Iga
Cieślak
Student, Wyższa
Szkoła Turystyki i
Języków Obcych
Temat: Szkolenia
Szkolenie super !!:) Bardzo dużo można nauczyć się w tak krótkim czasie :)Zobaczymy co będzie dalej :)
Ludwika Marynczak licealistka
Dwa dni, a emocje i świetna zabawa jak przez dwa miesiące wakacji :D polecam każdemu, kto widzi siebie między ludźmi
Paweł
Okupniarek
Animator, Titanic
Beach Spa & Aqua
Park
Szkolenie rewelacja!Wspaniała zabawa i przy okazji nauka:-)
Świetni ludzi i prowadzący;-) - Tomek
serdecznie polecam dziękuje za ten czas i pozdrawiam!;-)
Mam nadzieję że to dopiero początek;-)
Barbara
Ligocka
Menager Szkoleń
Stageman Polska
Zapraszam do zapoznania się z terminami najbliższych Szkoleń Animatorów Stageman:- Kraków: 08 - 09 września
- Rzeszów: 29 - 30 września
- Warszawa: 27 - 28 października
Zapisy i informacje szczegółowe na naszej stronie internetowej: http://www.stageman.pl/animacja-czasu-wolnego,d15.html oraz pod mailem: szkolenia@stageman.pl
Pozdrawiam!
Barbara
Ligocka
Menager Szkoleń
Stageman Polska
Kolejna porcja zupełnie nowych terminów szkoleń animacyjnych w całym kraju:- Warszawa: 27 - 28 października
- Gdynia: 27 - 28 października
- Poznań: 10 - 11 listopada
- Kraków: 10 - 11 listopada
- Białystok: 17 - 18 listopada
- Biała Podlaska: 17 - 18 listopada
- Wrocław: 24 - 25 listopada
- Bydgoszcz: 01 - 02 grudnia
- Katowice: 15 - 16 grudnia
Więcej informacji pod mailem: szkolenia@stageman.pl
konto usunięte
Brałem udział w szkoleniu animator osoby starszej i niepełnosprawnej. Było to już moje 3 szkolenie i jestem w pełni zadowolony z oferty firmy Stageman oraz z p.Joanny Gradomskiej dzięki której aż się chce aby szkolenie się nigdy nie kończyło:)
Nina Marta
Olszewska
Dzielę się sobą,
łączę ludzi
Dziękuję za wspaniałe szkolenie, w jakim miałam okazję uczestniczyć w ostatni weekend! Było to szkolenie na animatora czasu wolnego. Dużo zabawy, gier, śmiechu, tańca - coś, co lubię! Bawiłam się fantastycznie i w taki miły sposób zdobyłam kolejną porcję praktycznej wiedzy, poznałam ciekawych ludzi i możliwości współpracy, a tym samym robienia tego, co lubię:)) GORĄCO POLECAM!!warto!!!!!
Agata
Więcek
krok po kroku
realizuj swoje
marzenia.
Jestem świeżo po szkoleniu na animatora czasu wolnego . 27-28 października.Jednym słowem - rewelacja! Wspaniała Emilia Sadowska stworzyła atmosferę jak z bajki. Dzięki niej te dwa dni szkolenia były najcudowniejszymi dniami w moim życiu. Profesjonalizm w każdym calu, uśmiech którym zaraziła 30 osób. Polecam te szkolenia nie tylko osobom które planują pracować w animacji, ale przede wszystkim dla ludzi nieśmiałych, którzy wstydzą się publicznych wystąpień.
Zabawy, gry przydatne i w życiu i w pracy animatora.
Uśmiech nie schodzi z mojej twarzy do dzisiaj, zwłaszcza jak przypomnę sobie ten szalone chwile.
Nie ma nic piękniejszego na świecie jak 30 osób z tą samą pasją, teraz mam ochotę latać na każde szkolenie firmy Stageman. Nauka doskonale połączona z zabawą.
Dziękuję.Agata Więcek edytował(a) ten post dnia 31.10.12 o godzinie 15:55
Urszula
S.
właścicielka, US
Studio
W ostatnią sobotę 27 października uczestniczyłam w szkoleniu „Animator osoby niepełnosprawnej i starszej” (szkolenie w Warszawie).Chciałam podziękować prowadzącej szkolenie Joasi Gradomskiej przede wszystkim za profesjonalizm, bezpośredniość, umiejętność utrzymania odpowiedniego tempa przez cały czas szkolenia, a pozostałym uczestnikom za świetną współpracę.
Spędziłam kilka inspirujących godzin i jestem pewna, że wykorzystam zdobytą wiedzę w swojej pracy z seniorami, no i że będą oni mieli tak dużo zabawy jak ja podczas szkolenia.
Urszula Stanowska
Krzychu
Sowa
Student, Uniwersytet
Rzeszowski
WitajcieKto nie był w Krakowie 10-11 listopada w hotelu Sympozjum na Szkoleniu "Animatora czasu wolnego" prowadzonego przez Tomasza Misztala z Stageman, to niechaj żałuje, gdyż wtedy było to najcieplejsze i najzabawniejsze miejsce w Polsce:D
Martwiłem się że z braku zeszytu do notowania będę musiał więcej zapamiętać, ale stwierdzam teraz że zeszyt byłby moim największym zawadzącym przedmiotem podczas szkolenia.
Trener przekładał nam na tyle praktyczną wiedzę, że nie było żadnych niejasności i wszystko czarno na białym. Pełno ruchu, gier, zabaw i tańców zapewne rozpaliło wszystkim serca w kierunku animatorstwa. Tomek, no genialna postać, doświadczony, charyzmatyczny nie pozwalał nawet na chwile nudy.
Powiem wam że nawet po 13 latach bycia harcerzem, oraz po dwóch sezonach w Grecji gdzie współpracowałem z animatorami, można dowiedzieć się czegoś wartościowego.
Ja zapewne na tym szkoleniu nie zaprzestane i jestem ciekaw następnego szkolenia, z harcerską ciekawością czekam na obóz animacyjny...
Nie ma co się zastanawiać - warto przyjść!
MANDARYNKI I RODZYNKI FOREVER :D
Dorota
Głuszak
Instruktor
kulturalno-oświatowy
Witam,W dniach 10-11.11.2012 w Krakowie, brałam udział w szkoleniu Stageman „Animacja czasu wolnego”. Szkolenie było świetne. Duża porcja wiedzy i atmosfera wspaniałej zabawy na długo pozostanie mi w pamięci.
Wielu utalentowanych i kreatywnych ludzi spotkało się w jednym miejscu. Do tego trener-profesjonalista; w ciągu dwóch dni potrafił wydobyć z grupy wszystko co najlepsze. W sobie tylko wiadomy sposób umiał rozkręcić tłum, zapanować nad bezpieczeństwem i jeszcze uważać aby nikt nie przekroczył granicy dobrego smaku. Dziękuję, Tomku !
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy brali udział w tym przedsięwzięciu !
Podziękowania dla Uli za fotoreportaż !Dorota Głuszak edytował(a) ten post dnia 22.11.12 o godzinie 15:21
Karolina
U.
freelance - projekty
tłumaczeniowe
(rosyjski) oraz
public...
Zapraszam na 2 wykłady, które odbędą się 30 listopada w chorzowskiej Wyższej Szkole Bankowej poprowadzi Jakub Bączek oraz Paweł Cieślak; więcej pod linkiem:http://www.goldenline.pl/spotkanie/wyklad-otwarty-anim...
http://www.goldenline.pl/spotkanie/wyklad-otwarty-sukc...
więcej na stronach WSB w Chorzowie: http://chorzow.wsb.plKarolina U. edytował(a) ten post dnia 26.11.12 o godzinie 11:55
konto usunięte
Cześć : ))Uczestniczyłam w Krakowie na szkoleniu " Animator czasu wolnego " ( 10-11 listopada ). Było fantastycznie, nauka poprzez zabawę, dużo praktyki w porównaniu do teorii, niesamowita atmosfera, pozytywna energia... i dużo by tu wymieniać tych zalet :) Na początku byliśmy grupą 30 osób, która grzecznie, potulnie siedziała na krzesłach, słuchając trenera. Jednak nie długo trzeba było czekać, żeby każdy się otworzył i wydobył z siebie to co najlepsze. Śmiech, radość, kreatywność oraz chęć działania to dominowało przez dwa dni i nie tylko ( niektórym uczestnikom zostało to do dziś). A to wszystko przez Tomasza Misztala. Dziękuję :)
A to na pewno nie moje ostatnie szkolenie :)
Ewelina
Bystrzycka
Student, Uniwersytet
Łodzki
Uczestniczyłam w szkoleniu 24-25 listopada we Wrocławiu:)Wrażenia cudowne:)
Genialne doświadczenie:):D
Serdecznie polecam:P
konto usunięte
tylko jeden dzień po szkoleniu, a już chciałby się iść na następne!tak wielkiej dawki pozytywnej energii, radości i uśmiechu już dawno nikt mi nie przekazał, tak jak na szkoleniu zrobił to Karol! Policzki aż bolą od ciągłego uśmiechania się, a wszelkie układy, zabawy - wszystko towarzyszy podczas codziennych czynności, nie sposób się nie uśmiechać!
ogromne dzięki za wspaniale spędzony czas, mnóstwo praktycznych (ale i teoretycznych :P) informacji i jeszcze większe nakręcenie się! :)
polecam tak bardzo, jak tylko się da :D
Magdalena
Kupczak
Student, Uniwersytet
Pedagogiczny
baaaaaaaaaardzo polecam !Edyta Krzon studentka
Grudniowy weekend 2012 - JEDEN Z NAJLEPSZYCH WEEKENDÓW!!!(Kurs "Animacja czasu wolnego" w Katowicach)
Kurs meeega pozytywny, policzki i brzuch od śmiechu do dzisiaj mnie bolą:D
Mimo, że dopiero ukończyłam ten kurs, to już za nim tęsknię (dwa dni to zdecydowanie za krótko....).
Mnóstwo tańców oraz zabaw.
Krótko mówiąc fantastyczna zabawa i co ważne można bardzo dużo z niego wynieść - szczególnie pozytywną energię na dłuższy czas!:)
Prowadzący genialny w tym co robi:D
Dziękuję prowadzącemu Pawłowi oraz całej grupie za tą niezapomnianą atmosferę:)
Szczerze wszystkim polecam
Jeżeli będziecie mieli okazję to nie zastanawiajcie się ani chwilkę, bo naprawdę warto to PRZEŻYĆ!:)
Pozdrawiam:D
Emilia
Z.
Przyszłość należy do
tych, co wierzą w
piękno swych
marze...
Styczniowy weekend w Poznaniu chyba najlepszy w moim życiu :)))Dawno się tak nie wytańczyłam :p
No i oczywiście megaaaaaaaaa energia Karola Mątewskiego!!!! Skąd on bierze siły na to wszystko?? :D
Szkolenie Stageman utwierdziło mnie tylko w tym, że była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.
Sto procent profesjonalizmu połączonego z pasją, pozytywna energia przekazywana kursantom, inspirujące pomysły. Fajnie, że są ludzie, którzy kochają to co robią i zarażają tą miłością innych :)
Gratulacje dla Pana Jakuba B. Bączka za tak wspaniałą ekipę, którą stworzył. Mam nadzieję, że będę mogła poznać kiedyś Pana osobiście ?? :))
Ze szkolenia wyszłam z nowymi pomysłami na życie :) Dziękuję!!!!!!!!!
Na pewno skorzystam jeszcze ze szkoleń Stageman :) POLECAM i będę polecać !!!!!!!!!!
P.S Uwielbiam te tańce animacyjne, dobry sposób na pozytywne rozpoczęcie dnia !!! :D
Honorata
Rybak
uczeń, Gimnazjum,
Liceum, Technikum
Polecam wszystkim szkolenia firmy Stegeman!!!!Wspaniała atmosfera,sporo wiedzy która naprawdę wykorzystana jest w trakcie pracy.Polecam WSZYSTKIM!!!!!pOZDRAWIAM EKIPĘ Z POZNANIA.Panie Jakubie Dziękuję,jest Pan wielki.Podobne tematy
-
Eventy i animacja czasu... » Filmiki ze szkolenia Animatorów -
-
Eventy i animacja czasu... » Szkolenia zamknięte Stageman Polska -
-
Eventy i animacja czasu... » UWAGA!!! Bezpłatne szkolenia dla Kursantów Stageman! -
-
Eventy i animacja czasu... » Animacja Czasu Wolnego - zaproszenie na kolejne szkolenia -
-
Eventy i animacja czasu... » Szkolenia zamknięte STAGEMAN POLSKA -
-
Eventy i animacja czasu... » Animacja Czasu Wolnego - szkolenia w całej Polsce -
-
Eventy i animacja czasu... » Konferencje, spotkania prasowe, szkolenia, sesje... -
Następna dyskusja: