Marta
G.
menager klubu
muzycznego Salvador
- la hacienda de
uciecha
Karol
P.
Hipoteka, leasing,
kredyty obrotowe,
inwestycyjne
Temat: Diagnostyka we Wrocławiu
Marto,Podjedź na ulicę stalową 76 do Promotors i poproś Pana Jurka (właściciela) Powołaj się na mnie i będzie wszystko OK.
tel do Pana Jurka Przybylskiego 601-763-549
PozdrawiamKarol P. edytował(a) ten post dnia 21.07.09 o godzinie 19:00
Michał Biały Asystent projektanta
Auto Serwis RS. Roman ŚmietankaAdres: Owsiana 20, 53-513 Wrocław
Telefon: (071) 332-73-18Fax: (071) 332-73-18
E-mail: autoserwisrs@o2.pl
Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 09:00-18:00, sobota: 09:00-15:00
Oraz
Serwis Auto-Luboń, na ul.Gnieźnieńskiej (teren dawnej giełdy samochodowej). Tel. 608490874
Oba serwisy mogę z czystym sumieniem polecić. Problem tylko jeden - trzeba się wcześniej umawiać, bo Panowie na brak roboty nie narzekają.
Pozdrawiam
Marta
G.
menager klubu
muzycznego Salvador
- la hacienda de
uciecha
bardzo bardzo Wam dziękuję :) odpowiem co i jak po naprawie :)pozdrawiam,
Marta
Na co zwrócić uwage przy 2.0 TDI 140KM PD-Pierwszy problem to awarie pompy olej. wyciera się tam taki imbusik za 30zł - jak sie wytrze to w najlepszym wypadku pompa do wymiany w najgorszym - straty jak przy zerwaniu paska rozrządu Średnio wytrzymuje 100tys. km.
-Drugi problem to wadliwe głowice - niezależnie który rok prod. masz pecha to ci pęknie jak nie to nie...
-Koła dwumasowe
Jeśli zależy Ci na profesjonalnej diagnostyce statycznej i dynamicznej!!!- w trakcie jazdy to:
DynoSoft Wrocław - Profesjonalny Tuning silników Diesla,diagnostyka grupy VAG,pomiary mocy,tel.513399363,502730289 http://DYNOSOFT.PL
lub
http://jetronic.pl
BTW
Wejdź na forum a4 czy a3 tam te silnik to temat rzeka.. ;)Patryk Buczek edytował(a) ten post dnia 22.07.09 o godzinie 15:24
Marta
G.
menager klubu
muzycznego Salvador
- la hacienda de
uciecha
no własnie głowicę już mi naprawili, świece wymienili a teraz wyświetla się błąd kolektora ssącego :( jak 4 lata się nie psuło auto tak yetaz od 3 miesięcy ciągle coś... ale dzięki za rady :)
Marta
G.
menager klubu
muzycznego Salvador
- la hacienda de
uciecha
dzięki :) długo tu nie zaglądałam, ale znowu szukam mechanika bo ten do którego pojechałam to jakaś jedna wielka porażka :( trzy razy naprawiałam coś u niego i dwa razy miałam poważne problemy z tym co naprawił. już więcej mnie tam nie ujrzy ;)a chyba czas na zmiany więc będę uważniej czytała info o sprawach technicznych i forum jak najbardziej się przyda :)
Paweł Piotr
M.
thank God I'm not
ugly
jaki masz ten silnik 2.0TDI?? BLB..??pozdrawiam:)
Michał
Powaga
NullReferenceExcepti
on
Witam,Marta G.:
dzięki :) długo tu nie zaglądałam, ale znowu szukam mechanika bo ten do którego pojechałam to jakaś jedna wielka porażka :( trzy razy naprawiałam coś u niego i dwa razy miałam poważne problemy z tym co naprawił. już więcej mnie tam nie ujrzy ;)
Napisz kto, napisz gdzie i najlepiej co robiłaś a na pewno komuś takie info się przyda. Wszystko w trosce o nasze auta :-).
Pozdrawiam,
Michał
Pawel
Kowalkowski
obsluga lakow,
formul1
Patryk Buczek:czesto moga ci pasc pompowtryskiwacze co do jetronica sa dobrzy ale drodzy ja robie u lubona na gieldzie samochodowej polecam
Na co zwrócić uwage przy 2.0 TDI 140KM PD
-Pierwszy problem to awarie pompy olej. wyciera się tam taki imbusik za 30zł - jak sie wytrze to w najlepszym wypadku pompa do wymiany w najgorszym - straty jak przy zerwaniu paska rozrządu Średnio wytrzymuje 100tys. km.
-Drugi problem to wadliwe głowice - niezależnie który rok prod. masz pecha to ci pęknie jak nie to nie...
-Koła dwumasowe
Jeśli zależy Ci na profesjonalnej diagnostyce statycznej i dynamicznej!!!- w trakcie jazdy to:
DynoSoft Wrocław - Profesjonalny Tuning silników Diesla,diagnostyka grupy VAG,pomiary mocy,tel.513399363,502730289 http://DYNOSOFT.PL
lub
http://jetronic.pl
BTW
Wejdź na forum a4 czy a3 tam te silnik to temat rzeka.. ;)Patryk Buczek edytował(a) ten post dnia 22.07.09 o godzinie 15:24
Adam
W.
Tylko szlachetne
ryby płyną pod prąd
Polecam Jetronik, choć będzie nieco drożej niż u innych, ale też dlatego, że kilkanaście silników rozbierali i będą wiedzieć o co kaman.2.0tdi to nieco problemowy silnik...
Karol
P.
Hipoteka, leasing,
kredyty obrotowe,
inwestycyjne
Adam W.:
Polecam Jetronik, choć będzie nieco drożej niż u innych, ale też dlatego, że kilkanaście silników rozbierali i będą wiedzieć o co kaman.
2.0tdi to nieco problemowy silnik...
Bobik ogarnie temat ale za odpowiednie $$
Jagoda
H.
Route Development
Manager - Europe, DB
Schenker Vietnam
Adam W.:
Polecam Jetronik, choć będzie nieco drożej niż u innych, ale też dlatego, że kilkanaście silników rozbierali i będą wiedzieć o co kaman.
Dołączam się do wypowiedzi Adama. Marek z Jetronika błyskawicznie zdiagnozował problem, z którym Audi Centrum Wrocław nie mógł sie uporać podczas 3! wizyt na diagnostyce.Jagoda Hanc edytował(a) ten post dnia 16.08.10 o godzinie 13:02
Przemek
Wyszyński
New Media Designer &
Flash Animator
Piotr
M.
Senior Talent
Management
Consultant
oj dobre to Audi teraz robią... dooobre.psuja się graty na potęgę.
a kiedyś to były piękne czasy, takie b4 czy c4, c5 nawet - niezniszczalne....
łza się w oku kręci.
Adam
W.
Tylko szlachetne
ryby płyną pod prąd
też się psuły, ale za to miały duszę :)Porządne audi skończyło się na 1996 roku.
Łukasz
A.
Team Leader /
Software Architekt /
Senior Java
Developer
Ja rowniez polecam Serwis Auto-Luboń, na ul.Gnieźnieńskiej. Bardzo fajna i rzetelna obsluga. Ceny przystepne.
Wojciech
Paździor
team management |
leadership | HR |
work satisfaction |
c...
ODRADZAM RS Serwis na ul. Szybowcowej.Drogo, długo, wypuścili auto z poważnymi usterkami i nie uwzględnili gwarancji.
Szczegóły mogę napisać na maila.
konto usunięte
Karol P.:
Adam W.:
Bobik ogarnie temat ale za odpowiednie $$
Daje radę :) a co ma robić za darmo? Wiedza kosztuje :)
Następna dyskusja: