Anna
Stachowicz
Kierownik Produktu:
Kredyty Detaliczne
Paweł
Żelazowski
www.personalnytrener
.pl
Temat: Gdzie jezdzicie w Warszawie?
Odpowiedż jest prosta Pure Złote Tarasy..zapraszamy na maraton 4 godziny jazdy..konto usunięte
Najlepsze rowerki są w Hiltonie!cudo!!!miodzik!!!wypas, że tak sie wyrażę:)
Dawid
F.
Dyrektor
Zarządzający ONE
TARGET Agent ORANGE
POLSKA S.A.
Hej,Nie jestem warszawiakiem, zaledwie przebywam tu bardzo często od 2 m-cy, ale z uwagi na zamiłowanie do spinningu zwiedziłem już kilka klubów. Jak na razie upodobałem sobie Fit & Fun - mają w miarę dobry sprzęt i bardzo dobrych trenerów i dobry klimat treningów. Jeżeli chodzi o zgranie wszystkiego (sprzęt, trener, klimat) razem to w Warszawie jest z tym ciężkooooooo :) nie wiem z czego to wynika. Albo sprzęt bardzo dobry a trener do kitu, albo trener fajny a sprzęt zdezelowany :))))
Pozdrawiam Spinningowców :)
Dawid
Barbara
Danilewicz
Payroll Supervisor -
Process Solutions Sp
z o.o, od 2010 ...
Ja tez PURE :)Polecam :)))
I Pawła Zelazowskiego tez - jest SUUUPEr instruktorem :))
Barbara
Danilewicz
Payroll Supervisor -
Process Solutions Sp
z o.o, od 2010 ...
Basia Danilewicz:wsczesniej jezdziłam troche w Arkadii i troche w centrum olimpijskim..
Ja tez PURE :)
Polecam PURE of course :)))
I Pawła Zelazowskiego tez - jest SUUUPEr instruktorem :))
Dariusz Zarocki IT, logistyka
a gdzie można jeździć z kartę Benefit Multisport? Najchętniej okolice Woli, Ochoty, Bemowa.
Iwona
S.
Master Instruktor
Programu
Spinning®,Trener
Personalny,In...
Dariusz Zarocki:
a gdzie można jeździć z kartę Benefit Multisport? Najchętniej okolice Woli, Ochoty, Bemowa.
polecam Ci klub Fit& Fun, z tego co wiem mają tam spinning a nie akrobacje na rowerze:-)
konto usunięte
Iwa M.:
Dariusz Zarocki:
polecam Ci klub Fit& Fun, z tego co wiem mają tam spinning a nie akrobacje na rowerze:-)
i tak i nie... trzeba trafic
Dariusz Zarocki:
http://www.benefitsystems.pl/partnerzy.aspx
Anna
Stachowicz
Kierownik Produktu:
Kredyty Detaliczne
Tez polecam Fit&Fun szczegolnie zajecia u Sajmona i Mario a poza tym SkyStudio na Conrada i Fit and Mis. W Sky Studio rowerki troche starawe ale dla poniedzialkowych zajec u Sajmona warto.W okolicy rowerki jeszcze dostepne w Xenna Fitness Studio ale tam tylko w poniedzialki chodze do Artura - podobno w czwartki tez sa niezle zajecia z Magdaw inne dni nie sprawdzalam.
Z tego co wiem na Ochocie jeden z klubow prowadzi tez zajecia na rowerach ale nie bylam nigdy wiec nie wiem jaka jakosc.
W Holmsie tez sa fajne zajecia u niektorycvh instruktorow ale w ramach benefitu to opcja z doplata
Małgorzata
Kończycka
fotograf - szukam
pracy
Iwa M.:
Dariusz Zarocki:
Ja też polecam Fit&Fun i zajęcia u Sajmona
Piotr
Targalski
Główny Specjalista,
Zespół Usług
Medycznych, Biuro
Ubezpi...
ja jezdze w na Warszawiance (bo najblizej domu) , a ostatnio w HP w Arkadii i w WC w Mariocie (bo najblizej pracy)
Monika
P.
I.C.E. Tomahawk
Instruktor Licencja
A/ Instruktor
Aerobik...
Polecam jeszcze Saturn na Kondratowicza (Praga).Piotr Targalski:
ja jezdze w na Warszawiance (bo najblizej domu) , a ostatnio w HP w Arkadii i w WC w Mariocie (bo najblizej pracy)
Piotr
Targalski
Główny Specjalista,
Zespół Usług
Medycznych, Biuro
Ubezpi...
Piotr Targalski:
dodam jeszcze że do HP i WC ze względu na świetnie prowadzącego zajęcia trenera.
Agnieszka R. JDG usługi.
Iwona S.:
Dariusz Zarocki:
fajny FC, chodziłam tam sobie na bieżnię przez moment, nie mam zbyt blisko, ale się zastanawiam właśnie nad tym FC, tym bardziej, że respektują Multisport ;)
konto usunięte
Dariusz Zarocki:
zdaje mi się, że w Everybody przy pl. Zawiszy można ćwiczyć z kartą Multisportu.
konto usunięte
Ja zacząłem jeździć w Energy na Bielańskiej, fajna godzina i fajne zajęcia :)
Marcin
Lipowski
http://www.cyklopedi
a.mazoviamtb.pl/Marc
in_Lipowski_3050 ...
Katarzyna Fabijańczyk:byłem tam raz w zeszłym roku, zdecydowanie nie polecam, chyba że chcesz aby prowadzacy rozkrecał Ci obciązenie i korygowal ułożenie rąk na kierownicy...
Dariusz Zarocki:
zdaje mi się, że w Everybody przy pl. Zawiszy można ćwiczyć z kartą Multisportu.
Jarek
Uczkiewicz
E-Commerce,
Internet, Digital
Marketing, Kolej,
Transport...
Zdrofit Wola u Magdy i Ani, Zdrofit Stegny u Ingi oraz Zdrofit Legionowo u obu Panów instruktorówPodobne tematy
Następna dyskusja: