Anna Stachowicz

Anna Stachowicz Kierownik Produktu:
Kredyty Detaliczne

Temat: Gdzie jezdzicie w Warszawie?

No wlasnie gdzi ejezdzicvie, jakie kluby polecacie jesli chodzi o rowerki w Wa-wie?
Paweł Żelazowski

Paweł Żelazowski
www.personalnytrener
.pl

Odpowiedż jest prosta Pure Złote Tarasy..zapraszamy na maraton 4 godziny jazdy..

Obrazek

konto usunięte

Najlepsze rowerki są w Hiltonie!
cudo!!!miodzik!!!wypas, że tak sie wyrażę:)
Dawid F.

Dawid F. Dyrektor
Zarządzający ONE
TARGET Agent ORANGE
POLSKA S.A.

Hej,
Nie jestem warszawiakiem, zaledwie przebywam tu bardzo często od 2 m-cy, ale z uwagi na zamiłowanie do spinningu zwiedziłem już kilka klubów. Jak na razie upodobałem sobie Fit & Fun - mają w miarę dobry sprzęt i bardzo dobrych trenerów i dobry klimat treningów. Jeżeli chodzi o zgranie wszystkiego (sprzęt, trener, klimat) razem to w Warszawie jest z tym ciężkooooooo :) nie wiem z czego to wynika. Albo sprzęt bardzo dobry a trener do kitu, albo trener fajny a sprzęt zdezelowany :))))

Pozdrawiam Spinningowców :)
Dawid
Barbara Danilewicz

Barbara Danilewicz Payroll Supervisor -
Process Solutions Sp
z o.o, od 2010 ...

Ja tez PURE :)

Polecam :)))

I Pawła Zelazowskiego tez - jest SUUUPEr instruktorem :))
Barbara Danilewicz

Barbara Danilewicz Payroll Supervisor -
Process Solutions Sp
z o.o, od 2010 ...

Basia Danilewicz:
Ja tez PURE :)
wsczesniej jezdziłam troche w Arkadii i troche w centrum olimpijskim..

Polecam PURE of course :)))

I Pawła Zelazowskiego tez - jest SUUUPEr instruktorem :))
Dariusz Zarocki

Dariusz Zarocki IT, logistyka

a gdzie można jeździć z kartę Benefit Multisport? Najchętniej okolice Woli, Ochoty, Bemowa.
Iwona S.

Iwona S. Master Instruktor
Programu
Spinning®,Trener
Personalny,In...

Dariusz Zarocki:
a gdzie można jeździć z kartę Benefit Multisport? Najchętniej okolice Woli, Ochoty, Bemowa.

polecam Ci klub Fit& Fun, z tego co wiem mają tam spinning a nie akrobacje na rowerze:-)

konto usunięte

Iwa M.:
Dariusz Zarocki:

polecam Ci klub Fit& Fun, z tego co wiem mają tam spinning a nie akrobacje na rowerze:-)

i tak i nie... trzeba trafic

Dariusz Zarocki:

http://www.benefitsystems.pl/partnerzy.aspx
Anna Stachowicz

Anna Stachowicz Kierownik Produktu:
Kredyty Detaliczne

Tez polecam Fit&Fun szczegolnie zajecia u Sajmona i Mario a poza tym SkyStudio na Conrada i Fit and Mis. W Sky Studio rowerki troche starawe ale dla poniedzialkowych zajec u Sajmona warto.

W okolicy rowerki jeszcze dostepne w Xenna Fitness Studio ale tam tylko w poniedzialki chodze do Artura - podobno w czwartki tez sa niezle zajecia z Magdaw inne dni nie sprawdzalam.

Z tego co wiem na Ochocie jeden z klubow prowadzi tez zajecia na rowerach ale nie bylam nigdy wiec nie wiem jaka jakosc.

W Holmsie tez sa fajne zajecia u niektorycvh instruktorow ale w ramach benefitu to opcja z doplata
Małgorzata Kończycka

Małgorzata Kończycka fotograf - szukam
pracy

Iwa M.:
Dariusz Zarocki:

Ja też polecam Fit&Fun i zajęcia u Sajmona
Piotr Targalski

Piotr Targalski Główny Specjalista,
Zespół Usług
Medycznych, Biuro
Ubezpi...

ja jezdze w na Warszawiance (bo najblizej domu) , a ostatnio w HP w Arkadii i w WC w Mariocie (bo najblizej pracy)
Monika P.

Monika P. I.C.E. Tomahawk
Instruktor Licencja
A/ Instruktor
Aerobik...

Polecam jeszcze Saturn na Kondratowicza (Praga).

Piotr Targalski:
ja jezdze w na Warszawiance (bo najblizej domu) , a ostatnio w HP w Arkadii i w WC w Mariocie (bo najblizej pracy)
Piotr Targalski

Piotr Targalski Główny Specjalista,
Zespół Usług
Medycznych, Biuro
Ubezpi...

Piotr Targalski:

dodam jeszcze że do HP i WC ze względu na świetnie prowadzącego zajęcia trenera.
Agnieszka R.

Agnieszka R. JDG usługi.

Iwona S.:
Dariusz Zarocki:

fajny FC, chodziłam tam sobie na bieżnię przez moment, nie mam zbyt blisko, ale się zastanawiam właśnie nad tym FC, tym bardziej, że respektują Multisport ;)

konto usunięte

Dariusz Zarocki:

zdaje mi się, że w Everybody przy pl. Zawiszy można ćwiczyć z kartą Multisportu.

konto usunięte

Ja zacząłem jeździć w Energy na Bielańskiej, fajna godzina i fajne zajęcia :)
Marcin Lipowski

Marcin Lipowski
http://www.cyklopedi
a.mazoviamtb.pl/Marc
in_Lipowski_3050 ...

Katarzyna Fabijańczyk:
Dariusz Zarocki:

zdaje mi się, że w Everybody przy pl. Zawiszy można ćwiczyć z kartą Multisportu.
byłem tam raz w zeszłym roku, zdecydowanie nie polecam, chyba że chcesz aby prowadzacy rozkrecał Ci obciązenie i korygowal ułożenie rąk na kierownicy...
Jarek Uczkiewicz

Jarek Uczkiewicz E-Commerce,
Internet, Digital
Marketing, Kolej,
Transport...

Zdrofit Wola u Magdy i Ani, Zdrofit Stegny u Ingi oraz Zdrofit Legionowo u obu Panów instruktorów

Następna dyskusja:

Gdzie i jaki kurs?

Wyślij zaproszenie do