konto usunięte
Paweł
G.
Instytut Fizyki
Plazmy i Laserowej
Mikrosyntezy,
Project ...
Temat: Precz z pseudonaukami - wóżbitami,cudownymi uzdrowieniami...
Powiedzmy "Nie" emisariuszom zabobonu i wylęganiom sekt!konto usunięte
PRECZ!
Michał
C.
...umiarkowanie w
dążeniu do prawdy
nie jest cnotą...
A ja wierze w Archiwum X!!!
Paweł
G.
Instytut Fizyki
Plazmy i Laserowej
Mikrosyntezy,
Project ...
Michał C.:
A ja wierze w Archiwum X!!!
No tak, Archiwum X jest spoko ;) :P
Michał
C.
...umiarkowanie w
dążeniu do prawdy
nie jest cnotą...
Dzisiaj ogladalem odcinek gdzie "pani entomolog" powiedziala foxowi ze rzekome UFO to prawdopodobnie roje owadow przelatujace przez pole elektryczne czy tam elektromagnetyczne :) I want to belive! :)konto usunięte
Michał C.:Ha,ha,ha...
Dzisiaj ogladalem odcinek gdzie "pani entomolog" powiedziala foxowi ze rzekome UFO to prawdopodobnie roje owadow przelatujace przez pole elektryczne czy tam elektromagnetyczne :) I want to belive! :)
konto usunięte
A idźcie Wy..!! ;DŻe nie ma telepatii, telekinezy, deja vu i bioenergoterapia to kompletne bzdury..??
I sny nie mogą być prorocze??
I może niby nie ma UFO ??? A piramid nie zbudowała pozaziemska cywilizacja..??!!
Nie podpiszę! Nie wyrzeknę się czegoś w co całym sercem wierzyłam całe dzieciństwo :D
[mam nadzieję, że mnie nie wyrzucą za to z grupy, kurczę...]
Paweł
G.
Instytut Fizyki
Plazmy i Laserowej
Mikrosyntezy,
Project ...
Agnieszka Rapacz-Bubeła:
Może i nawet bym Cię wyrzucił, ale boję się, że pójdziesz do jakiejś wróżki i rzucicie na mnie klątwę :D
konto usunięte
Paweł Gąsior:
Może i nawet bym Cię wyrzucił, ale boję się, że pójdziesz do jakiejś wróżki i rzucicie na mnie klątwę :D
Po co mi chadzać - na co dzień słyszę, że jestem wiedźma - sama dam radę :D
Kota czarnego w domu hoduję już 12 lat !!
[Tylko gdzie ja znowu tę kulę zapodziałam...]
Paweł
G.
Instytut Fizyki
Plazmy i Laserowej
Mikrosyntezy,
Project ...
No ale wiesz, ale tego kota trzeba zjeść żywcem i to razem z sierścią, kiedyś na filmie widziałem...konto usunięte
Paweł Gąsior:
No ale wiesz, ale tego kota trzeba zjeść żywcem i to razem z sierścią, kiedyś na filmie widziałem...
Niee...seerio...? Z futrem??
Ojej..bo ja chciałam dywanik do łazienki.. :(
[Togo, mój wierny kocie - dobrze, że dzisiaj ze mną nie siedzisz przed ekranem i nie patrzysz, co tu nierozumnie wypisują rozumne istoty! ;)]
konto usunięte
Agnieszka Rapacz-Bubeła:Zbanować ,zbanować /ha,ha/
A idźcie Wy..!! ;D
Że nie ma telepatii, telekinezy, deja vu i bioenergoterapia to kompletne bzdury..??
I może niby nie ma UFO ??? A piramid nie zbudowała pozaziemska cywilizacja..??!!
Nie podpiszę! Nie wyrzeknę się czegoś w co całym sercem wierzyłam całe dzieciństwo :D
konto usunięte
Agnieszka Rapacz-Bubeła:okazała się oszustwem !Zgadza się kilka przypadków jest autentyczna
A idźcie Wy..!! ;D
Że nie ma telepatii, telekinezy, deja vu i bioenergoterapia to kompletne bzdury..??
Aga !Telepatia ,telekineza - ogromna większość tych przypadków
- być może mutacja - są one badane /ciekawostka - CIA w okresie
ZIMNEJ WOJNY wykorzystywała telepatów i telekinetyków do walki z
ZSRR/
Piramid egipskich nie zbudowała pozaziemska cywilizacja lecz umęczony LUD EGIPTU /co mogę Tobie zagwarantować jako syn zawodowego
historyka/.
UFO ? 90 % przypadków to ściema lub idiotyczne pomyłki !
Pozstaje 10 % - zgadza się tu trzeba się zastanowić !
konto usunięte
A Michael Jackson na pewno był obcym.. i zabrał się z powrotem :(Nie śmiejcie się - mam okrutnego doła.. to już koniec dzieciństwa. Nie ma UFO, nie wierzę od dawna Danikenowi, moja miłość Michael odszedł..
Michał
C.
...umiarkowanie w
dążeniu do prawdy
nie jest cnotą...
Rafał Fabrycki:
Piramid egipskich nie zbudowała pozaziemska cywilizacja lecz umęczony LUD EGIPTU /co mogę Tobie zagwarantować jako syn zawodowego
historyka/.
Według historykow to Kopernik byla mezczyzna!!! :P
A na powaznie to bedac pod piramidami i widzac ich ogrom ciezko jest uwierzyc ze zostaly zbudowane przez "umeczony lud egipski", chyba ze dysponowal jakimis mega maszynami albo niewolnikow byly miliony.
konto usunięte
Michał C.:Zbudowali to miedzianymi narzędziami - zaś ogromny wysiłek
Rafał Fabrycki:
historyka/.
Według historykow to Kopernik byla mezczyzna!!! :P
A na powaznie to bedac pod piramidami i widzac ich ogrom ciezko jest uwierzyc ze zostaly zbudowane przez "umeczony lud egipski", chyba ze dysponowal jakimis mega maszynami albo niewolnikow byly miliony.
całego społeczeństwa skutkował między innymi upadkiem Starego
Państwa i rewoltą
Michał
C.
...umiarkowanie w
dążeniu do prawdy
nie jest cnotą...
chodzilo mi bardziej o sprzet jaki musial byc uzyty do transportu kilkutonowych kamiennych blokow- zarowno w pionie jak i poziomie(bo z tego co pamietam to hipoteza o ciagnieciu blokow wzdloz nasypow sie nie sprawdzila?Marcin Łoś Profesor UG
No, no, a nikt nie wspomniał nawet słówkiem o homeopatii - królowej wszystkich ściem? Ostatnio pewna aptekarka próbowała mi wcisnąć tą ściemę w cenie zwykłego leku (bo ponoć stała kieduś koło wyciągu ze świetlika). Pani się nieco facjata wydłużyła, jak jej powiedziałem, że sól fizjologiczną to ja sobie mogę znacznie czystszą sam przygotować i ja poprosze coś co działa.
Michał
C.
...umiarkowanie w
dążeniu do prawdy
nie jest cnotą...
^^ hehe. chociaz sam uzywam jednych kropli do oczu, ktore podobno sa homeopatyczne ale dzialaja zajebiscie. W sumie moze to i sol fizjologiczna ale dobra. (krople sie homeoptic nazywaja, nie sa drogie mozna przetestowac na sobie).edit: sklad 100 g kropli zawiera:
Cineraria maritima 5 CH 1.50 g
Euphrasia officinalis 3 DH 1.00 g
Calendula officinalis 3 DH 0.25 g
Kalium muriaticum 5 CH 0.25 g
Calcarea fluorica 5 CH 0.25 g
Magnesia carbonica 5 CH 0.25 g
Silicea 5 CH 0.25 g
Substancje pomocnicze: chlorek sodu, woda oczyszczona
Biorac pod uwage taki sklad czy to czasem nie sa za wysokie stezenia jak na hopmeopatie, chyba ze to sa stezenia roztworu wyjsciowego ;)?Michał C. edytował(a) ten post dnia 06.07.09 o godzinie 00:22
Następna dyskusja: